Inici

Canal Telegram

Projecte digital

Itaca

Aquest centre és...

Campus virtual

OpenFPnet

El nostre centre

Estudis

Fons Social Europeu

Aquest Centre té accions cofinançades pel FSE


Curs acadèmic

AMPA

Correu GVA

Login
lefttop
ELS ALUMNES DE SEGON D'ESO DE L'IES JOAN COROMINES VISITEN VALÈNCIA (dt, 19 abr 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

[Veure fotos]

Clic per a ampliarL'alumnat de segon d'ESO del Joan Coromines va realitzar una visita cultural a la ciutat de València el passat dia 14 d'abril.

De matí van assistir a una representació teatral al centre Octubre, Diàlegs entre pares i fills, que va resultar entretinguda i divertida i va deixar un  regust a poc entre tots els assistents. A continuació es va visitar l'Ajuntament del cap i casal; hi van contemplar de prop el Penó de la Conquesta, l'espasa de Jaume I o els originals dels Furs. A continuació van sortir tots al balcó on unànimement van proferir el crit de “senyor pirotècnic, pot començar la mascletà!” Ben divertit.

[Llegir més...]

L'ALUMNAT DE L'IES JOAN COROMINES ÉS SOLIDARI (dj, 14 abr 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per a ampliar

[Veure més fotos]

Un grup d'alumnes de 2n de Batxillerat que van cursar Religió en 1r, han rebut un Diploma atorgat per Càrites Diocesana que avala la seva Formació en Voluntariat.

Es tracta d'un diploma amb reconeixement per part de les Oficines d'Ocupació, com a aportació interessant al Curriculum personal. El Voluntariat, l'ésser voluntari implica una disposició personal oberta a les necessitats dels altres i, com a tal, és un valor en alça que moltes empreses també consideren a l'hora de triar als seus treballadors.

Aquest curs està en procés de formació la tercera  promoció després de la signatura d'un conveni amb Càrites diocesana al setembre de 2013. Enhorabona a la segona promoció!

FELICITATS!!

L'IES JOAN COROMINES A LES OLIMPÍADES DE VALENCIÀ (dj, 14 abr 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per a ampliarEl passat dissabte dia 9 d'abril, un any més, l'alumnat del Joan Coromines va participar a les Olimpíades de Valencià que des de fa quatre cursos organitza la Universitat Jaume I de Castelló. Aquesta mena de proves permeten posar en contacte els alumnes batxillerat amb la dinàmica de funcionament que es trobaran en un  o dos cursos a les proves PAU. Atés que es tracta d'uns exàmens que es fan per parelles, es rebaixa però la tensió i no es tracta només de demostrar que es tenen uns coneixements sobre unes determinades matèries sinó -i això és molt important- que se sap treballar en equip.

[Llegir més... ]

FAMÍLIES. PREVINDRE EL FRACÀS ESCOLAR (dc, 13 abr 2016)

/ Informació del departament d'Orientació

Informació del departament d'Orientació

"Com ajudar als nostres fills/es?

Us deixem un fantàstic material elaborat per la FUNDACIÓN MAPFRE per ajudar als nostres fills i filles des de casa i així poder previndre el fracàs escolar.

Acceptar als nostres fills/es significa que els valorem pel que realment SÓN i no per allò que voldríem que foren. Això ens permetrà adaptar les nostres expectatives a les seues capacitats.

Al acceptar-los i respectar-los comprovarem com la nostra relació es veu enfortida i això els ajudarà a superar les dificultats i reptes que la vida els ficarà al davant.

Veure DECALOGO_familias.pdf


Esperem que vos resulte interessant.

AMPA. ESCOLA DE PARES I MARES (dl, 11 abr 2016)

/ AMPA

AMPA

Clic per a ampliar cartellXARRADA organitzada pel l'AMPA

"COM ORIENTAR PROFESSIONALMENT ALS NOSTRES FILLS I FILLES"

Alma García - PSICOPEDAGOGA

 

  • Dijous 28 d'abril a les 19.00h
  • Sala d'Actes. IES JOAN COROMINES
CURS DE MANIPULACIÓ D'ALIMENTS A L'IES JOAN COROMINES (dv, 8 abr 2016)

/ Informacions

Informacions

Ja tenim data per a la realització del curs de Manipulació d'Aliments ací, a l'IES Joan Coromines

  • DATA, dimarts 3 de maig de 2016
  • LLOC, Sala d'actes
  • HORARI, de 16.30h a 19.30h
  • SECTORS, menjars preparats i minoristes d'alimentació

INSCRIPCIÓ A VICEDIRECCIÓ (Només si no et vas inscriure en la tutoria)

[Més informació]

 

XI EDICIÓ DE LA FIRA D'FP (dt, 05 abr 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

El dimarts 12 d'abril tindrà lloc la onsena convocatòria de la Fira Intercomarcal d'Oferta Formativa, que amb el lema “Forma't a casa nostra”, es va organitzant en anys alternatius a Benicarló i a Vinaròs. Aquest any toca a Benicarló.L'IES JOAN COROMINES no va faltarà a la cita i acudirà amb les seues tres famílies de Formació Professional: Informàtica i Comunicacions, Administració i Finances i Edificació i Obra Civil. Durant tot el matí es donarà informació a tots els assistents i persones interessades en les diferents modalitats d'ensenyament en FP i la manera d'accedir als estudis.   

TORNEM AL COROMINES (dt, 5 abr 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars
Clic per a ampliar

[Veure més fotos]

Un grup d'exalumnes del Coromines, universitaris i exuniversitaris ja, van oferir una xerrada  sobre la seua experiència acadèmica i professional  a l'alumnat de segon de batxillerat el passat dia 23 de març. Els futurs universitaris van poder conéixer de primera mà no ja només com és la vida diària d'un estudiant sinó que van ser molt ben aconsellats per prendre consciència de la importància de saber idiomes, de sortir a l'estranger, de com no passa res per equivocar-se a l'hora de triar, de la necessitat de continuar formant-se...

En fi, una agradable jornada de retrobament que ens ompli de goig a l'institut. Sempre tenim la porta oberta als anostres exalumnes i sempre tenim una alegria molt gran quan vénen a vore'ns.Gràcies Lluc, Ignacio, Marcos, Janina, Jaime, Sergio i Ana. Fins quan vulgueu.

 

BEQUES PER A PARTICIPAR EN COLÒNIES D'ANGLÈS (dt, 5 abr 2016)

/ Beques

Beques

Convocatòria d'ajudes per a participar en un programa d'immersió lingüística en colònies de vacances, organitzat pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.

TERMINI OBERT des del 30 març 2016 fins al 15 abril 2016

ALUMNAT de PRIMER i SEGON D'ESO

DESCRIPCIÓ. Assistència a colònies en les quals es treballaran prioritàriament els aspectes orals de l'aprenentatge de la llengua anglesa, en instal·lacions situades en diferents punts de la geografia espanyola en territori peninsular. Destinat a alumnes matriculats en 1r i 2n d'ESO

REQUISITS

  • Estar matriculat en centres sostinguts amb fons públics durant el present curs 2015/2016.
  • Haver obtingut, com a mínim, “notable” com a nota mitjana del curs 2014-2015.
  • Haver obtingut, com a mínim, “notable” com a nota final en l'assignatura d'anglès en el curs 2014/2015.
  • No haver sigut beneficiari de l'ajuda en convocatòries anteriors.

Més informació i inscripció

 

L’IES JOAN COROMINES VISITA ASHLAND CHEMICAL (dl, 21 mar 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

El passat dilluns 14 de març, l’IES Joan Coromines va visitar les instal·lacions que la  multinacional Ashland Chemical té a Benicarló. L'empresa està especialitzada en la fabricació de resines de polièster insaturat i resines de vinil èster. Aquestes resines es distribueixen en estat líquid cap als seus clients. Una vegada arriben a l'empresa final, es combinen amb peròxid per convertir-se en plàstics termoestables de diferents propietats en funció dels additius incorporats. Destacar que la de Benicarló és la major fàbrica de resines de vinil èster que la companyia té a Europa. Llegir més...

<   111213132333435363738394041424344454647484950515253545556575859607080   >