Inici

Canal Telegram

Projecte digital

Itaca

Aquest centre és...

Campus virtual

OpenFPnet

El nostre centre

Estudis

Fons Social Europeu

Aquest Centre té accions cofinançades pel FSE


Curs acadèmic

AMPA

Correu GVA

Login
lefttop

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

El dijous, 20 de març, es va celebrar a la Comunitat Valenciana la XIX edició de la prova CANGUR de Matemàtiques, en la qual van participar quasi 5000 xics i xiques representants dels centres educatius de tota la Comunitat. L’equip que aquest any 2014 presentava l’IES JOAN COROMINES estava format pels alumnes Luís Carlos Pinto, Mireia Prats, Albert Miñana i Lluís Lumbreras de 4ESO i Ivan Estupiñà i Ivan Pinto de 1BAT, i els professors Héctor A. Gómez Aguado i Manuel Serrano Orenga. Els alumnes van fer la prova en l'IES Els Ports de Morella.

L’alumne Ivan Pinto Huguet va ser un dels guanyadors en el nivell 3 (1r Batxillerat). Aquest premi el rebrà el proper divendres 23 de maig a l'Aula Magna del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València. Aquest no és l’únic premi que Iván Pinto rep en aquest curs 2013/2014 enuna competició d’habilitats matemàtiques, ja que el 17 de gener va guanyar a l'UJI de Castelló la fase provincial de la 50a Olimpíada Matemàtica Espanyola.

L'IES JOAN COROMINES A LA IX FIRA D'FP (dt, 20 mai 2015)

/ Formació Professional

Formació Professional

El dimarts 5 d'abril de 2014 va tenir lloc la novena convocatòria de la Fira Intercomarcal d'Oferta Formativa comarcal, que amb el lema “Forma't a casa nostra”, es va organitzant en anys alternatius a Benicarló i a Vinaròs. Aquest any tocava a Benicarló. L'IES JOAN COROMINES no va faltar a la cita i va acudir amb les seues tres famílies de Formació Professional: Informàtica i Comunicacions, Administració i Finances i Edificació i Obra Civil. Durant tot el matí es fa donar informació a tots els assistents que es van interessar en les diferents modalitats d'ensenyament en FP i la manera d'accedir als estudis. El bon temps va afavorir el desenvolupament de la Fira i l'afluència d'interessats.

Veure l'àlbum de fotos

/ Proves d'accés a cicles

Proves d'accés a cicles
LListats PROVISIONALS d'admesos i exclosos (LListats Oficials en tauler d'anuncis)

A T E N C I Ó : Independenment del resultat de la prova, si voleu cursar algun cicle en aquest centre cal fer la preinscripció del 31 de maig a l'11 de juny de 2014

RECORDEU: Podeu trobar tota la informació (Temaris, normativa, calendari proves, horaris proves, exemplificacions, ...) en la  Web Conselleria d'Educació

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Shelena Jiménez i Laura Ruiz, alumnes de segon de batxillerat de l'IES Joan Coromines, han obtingut el tercer premi en l'Olimpíada de Valencià celebrada a la Facultat de Ciències Humanes de la Universitat Jaume I el passat mes d'abril.

El premi el rebran en un acte institucional que se celebrarà a Castelló i que comptarà amb la presència de les autoritats acadèmiques de l'UJI. A la prova es van presentar vuitanta-vuit parelles de diferents instituts de la província i de les quinze primeres classificades sis van ser del Joan Coromines.

Cal, per tant, felicitar  les guanyadores i la resta de parelles pel seu bon paper i també els professors Marta Bueno i Pere Ferrer que en van fer la preparació.

Aprofitem l’avinentesa per recordar-los que l’AMPA ha finançat totes les despeses que ha suposat l’organització d’aquesta activitat per a aquells alumnes que són membres de l’AMPA.

Volem donar les gràcies novament a aquelles famílies que aquest curs han decidit formar part de la nostra associació!!!

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Manuel Serrano Juan, alumne de segon d'ESO de l'IES Joan Coromines de Benicarló, va aconseguir el primer premi de les proves d'aptituds matemàtiques de la primer a edició del Corrematemàtiques, concurs adreçat a alumnes de primer i segon d'ESO.

La prova, d'àmbit provincial i organitzada per la Diputació i l'Ajuntament de Castelló, es va celebrar el passat dia 9 d'abril simultàniament en diferents instituts de la província.

Cal felicitar Manuel i el seu professorat per aquesta magnífica classificació.
ALUMNAT DE L'IES JOAN COROMINES A L'ENGLISH WEEK

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Coincidint amb el final de trimestre, un grup de 40 alumnes de l'IES Joan Coromines de 2n i 3r ESO van gaudir d'una experiència inoblidable a l'English Week a Santa Susanna (Barcelona).

Van fer esports d'aventura, piragüisme, orientació i equitació. Les classes d'anglés es van impartir a l'aire lliure i a través del joc es van realitzar activitats comunicatives. El professorat era natiu, jove, amb moltes ganes de treballar i de passar-ho bé amb l'alumnat.

Durant l'estada es va seguir una rutina en la qual es van incloure les activitats d'aprenentatge, el menjador, la discoteca "light" cada nit després de sopar i, finalment,  el repòs en cabanes. Sens dubte, una setmana fantàstica que els alumnes tardaran a oblidar.

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars
A l'IES Joan Coromines vam tindre el goig de poder comptar amb la presència del professor, poeta i crític literari Lluís Alpera.

Els alumnes més grans del centre va poder escoltar-lo parlar -entre altres coses-  de la seua obra, de la seua activitat docent als Estats Units i sobretot van tindre l'immens plaer de sentir-lo recitar alguns dels seus poemes. També va fer esment a la situació social i lingüística per la qual està passant el nostre País i a la relació personal que va tindre  amb figures universals de la nostra literatura com ara  Vicent Andrés Estellés.

La intervenció d'Alpera va ser complementada pels professors Olga Suàrez i Lluís Batalla, que també van recitar alguns poemes de l'autor i van ser els encarregats d'entrevistar-lo.

Una vetllada agradable que va arribar ben segur al cor de tots els assistents.
L'IES JOAN COROMINES LLIURA ELS PREMIS DEL CONCURS DE RELAT (dj, 8 mai 2014)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

El passat dimecres 16 d'abril, a la sala d'actes de l'IES Joan Coromines de Benicarló, va tindre lloc el lliurament dels premis corresponents al I CONCURS DE RELAT RÀPID I BREU, una iniciativa emmarcada dins del Pla de Foment de la Lectura i promoguda per la biblioteca del centre i el departament de Valencià.

L'acte va començar amb l'agraïment dels organitzadors als participants en el concurs, prop de seixanta alumnes de 4t d'ESO i de batxillerat. Aquests, una setmana abans, van haver d'improvisar, en un sol full, un relat en poc més de quaranta minuts, amb l'inconvenient afegit d'haver de fer-ho a partir d'una frase proposada en el mateix moment de començar el certamen.

Enmig d'una notable expectació, els presentadors van anar obrint les pliques que revelaven els noms dels guanyadors en les diferents modalitats:

  • En Francés, primer premi, desert
  • En Anglés, primer premi, Iván Estupiñá Martos (1 BACA)
  • En Castellà, primer premi, Dana Pérez Lluch (4 ESO C); accèssit, Ilona Kasyanchuk (1 BACA)
  • En Valencià, primer premi, Tamara Sánchez Pons (4 ESO C; accèssit, Albert Duch Febrer (2 BAHA)

Des d'aquí volem donar l'enhorabona a tots els participants, premiats o no, en este I CONCURS DE RELAT RÀPID I BREU, alhora que els animem a participar en pròximes edicions.

 

IX FIRA D'FP (dt, 6 mai 2014)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars
Amb el lema FORMA'T A CASA NOSTRA, el dimarts 13 de maig a la Plaça Constitució de Benicarló, durant tot el matí, tindrà lloc la  IX FIRA INTERCOMARCAL D'OFERTA FORMATIVA amb l'oferta de Formació Professional a casa nosta.

 

Informa't! No faltes!

 

Els departaments dels centres participants estan preparant activitats la mar d'interesants!

/ Concursos

Concursos

L'organització del I CONCURS DE FOTOGRAFIA "VIU UN QUADRE" comunica que ha canviat la data fins la que es poden enviar a concurs les fotos participants al

3 0  D E  M A I G

Per tant, teniu fins el 15 de maig per enviar les vostres fotografies a:

biblioiesjc@gmail.com

Us animeu a participar?

Imatges: "La gallina cega" de Goya i un exemple... magistral 

I M P O R T A N T :   NOVES BASES CONCURS.pdf

 

<   11121314151525354555657585960616263646566676869707172737475   >