Inici

Canal Telegram

Projecte digital

Itaca

Aquest centre és...

Campus virtual

OpenFPnet

El nostre centre

Estudis

Fons Social Europeu

Aquest Centre té accions cofinançades pel FSE


Curs acadèmic

AMPA

Correu GVA

Login
lefttop
RODONORSINVICTES torna [ampliar...]

/ cultura

cultura
cartellRodonors invictes torna a escena. Les Jornades Literàries Assumiràs la Veu de Vicent Andrés Estellés, al mes d’Abril, no van significar,en cap cas, un cas aïllat, un punt i final en les activitats de l’associació estellesiana. Els objectius de l’associació, de recent creació, van ser complits sobradament; durant tres caps de setmana,on es va constatar que el poeta de Burjassot interessa, tant al públic, que de manera massiva va assistir-hi, com també als diferents conferenciants i cantautors que van vindre a Benicarló

/ Formació Professional

Formació Professional

Ja està disponible l'opció per omplir la sol·licitud d'inscripció via telemàtica als Cicles de Grau Mitjà. Els passos són els següents:

1.- Connexió al web Itaca

2.- Una vegada connectats, haureu de seguir el procés d'identificació: registrar-se amb usuari i contrasenya (o amb Certificat Digital si el tenen) i verificar l'accés.

3.- Tot seguit, podreu procedir a omplir la sol·licitud o les sol·licituds que considereu. Tot i que l'assistent telemàtic és molt intuïtiu, s'ha elaborat una guia que es pot consultar des de la mateixa aplicació, polsant l'ajuda o descarregar des de la següent adreça web: http://www.edu.gva.es/abc/admisal

 4.- El sol·licitant podrà fer tantes sol·licituds com vullga, però només podrà presentar UNA (prèviament confirmada en la aplicación telemática) que durà impresa al centre. El centre retornarà segellada la còpia al sol·licitant i es quedarà amb l'original imprés.

31 MAIG. DIA MUNDIAL SENSE TABAC

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

 Camiseta de l'acte

El dia 31 es va anar a la platja, tal i com estava previst, per a confeccionar la cadena humana contra el consum de tabac. Després es va anar a esmorzar al Parador Nacional de Turisme. Els membres de les AMPEs ens vàren preparar entrepans. 

Veure fotos de l'event

/ Formació Professional

Formació Professional

LListats DEFINITIUS d'admesos i exclosos (LListats Oficials en tauler d'anuncis)

  • GRAU MITJÀ: Admesos Exclosos
  • GRAU SUPERIOR:
Opció A (Humanitats i Ciències Socials): Admesos  Exclosos
Opció B (Tecnologia): Admesos  Exclosos

RECORDEU: Podeu trobar tota la informació (Temaris, normativa, calendari proves, horaris proves, exemplificacions, ...) en la  Web Conselleria d'Educació

ATENCIÓ: Independenment del resultat de la prova, si voleu cursar algun cicle en aquest centre cal fer la preinscripció del 3 al 10 de juny de 2010.

/ Formació Professional

Formació Professional

S'ha publicat al TAULER D'ANUNCIS el calendari OFICIAL d'exàmens i material necessari, per a l'obtenció del títol de tècnic i tècnic superior. Els criteris d'avaluació es poden consultar a CONSERGERIA.

El dia 24 de MAIG de 2010 de les 18.00h a les 20.00h, a l'aula B03, es realitzarà una sessió informativa i d'orientació a les proves.

També pots consultar-ho a

INSCRIPCIONS

/ Informacions

Informacions

Terminis d'inscripció a:

Tota la informació de Conselleria

/ AMPA

AMPA

 La Plataforma per l’Ensenyament Públic aposta per la màxima qualitat a l’ensenyament públic i per això demana que:Plataforma per l'Ensenyament Públic

/ Formació Professional

Formació Professional

Llistats DEFINITIUS d'admesos i exclosos a 04 de maig de 2010 de les proves per l'obtenció del Títol de Tècnic i Tècnic Superior en:

  • Gestió Administrativa
  • Administració i finances

/ cultura

cultura

Aquesta podria ser una breu i inexacta ressenya de l'emotiu i segurament històric inici de les Jornades d'Homenatge a Vicent Andrés Estellés que des de dijous passat es vénen desenvolupant al nostre poble. 

EL MOTIU EMOTIU

El proper 11 de maig farà vint-i-cinc anys de l'homenatge que li va retre al poeta l'Associació Cultural Alambor. Hom recorda aquella data i la xarrada que al Casal Municipal va tindre lloc amb la presència del professor Vicent Salvador i del mateix Vicent Andrés Estellés. Un quart de segle és una bona excusa -com qualsevol altra- per recordar el millor poeta valencià del segle vint. I del dinou i del divuit i.... 

Llegiu tota la ressenya ...

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Aquests són els alumnes de 2 ESO els treballs dels quals han estat seleccionats per incloure'ls al Calendari  Social de 2010 amb motiu del concurs de fotografia digital “FOTOJOVE” convocat per l'àrea de Benestar Social i Sanitat de l'Ajuntament de Benicarló.

  • Albert Duch
  • Nagore Quevedo
  • Sandra Baena
  • Carolina Garcia
  • Ander Miravet

Es pot adquirir el calendari en l'àrea de Benestar Social i Sanitat, i els beneficis aniran per als damnificats d'Haití.

<   11121314151617172737475767778798081828384   >