Inici

Canal Telegram

Projecte digital

Itaca

Aquest centre és...

Campus virtual

OpenFPnet

El nostre centre

Estudis

Fons Social Europeu

Aquest Centre té accions cofinançades pel FSE


Curs acadèmic

AMPA

Correu GVA

Login
lefttop

Tema: Activitats extraescolars

Els elements nous publicats en aquest tema sn els segents

    123456789101112131415161727   >

L’IES JOAN COROMINES DE BENICARLÓ VA VISITAR EL MUCBE [dl, 22 feb 2021]

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per ampliar

El passat dia 16 de febrer una part de l’alumnat de l’IES Joan Coromines de Benicarló va visitar el Mucbe. Aquesta sortida, promoguda pel departament de Filosofia, quedava integrada dins l’assignatura de Valors Ètics. L’objectiu era presenciar l'exposició de l’artista barceloní Lluís Ribas «Icones del segle XX». Una mostra formada per 48 retrats de personatges il·lustres de la passada centúria plasmats en oli sobre tela.

[Llegir més...]

SORTIDA DE L'ALUMNAT 1ESO AL MORRONGO I GURUGÚ [dl, 21 des 2020]

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per ampliarL'alumnat de 1r d'ESO A i C, a l'assignatura del l'àmbit cientificotecnològic, ha visitat aquests dies la platja del Morrongo i del Gurugú. L'objectiu d'aquestes eixides era realitzar observacions del medi natural propi d'aquestes zones. L'alumnat ha pogut veure i descriure algues, mol·luscs, aus marines, vegetació típica costanera, alteracions humanes i interaccions entre els éssers vius dels voltants als seus quaderns d'observació a la natura.

Hem pogut comprovar que hi ha moltíssima contaminació a les nostres costes i que qualsevol desequilibri a aquest entorn pot repercutir negativament al medi ambient.

Si volem gaudir de tota aquesta natura urbana, hem de tractar de reduir el fem que tiren a les platges."1r ESO Àmbit cientificotecnológic—IES JOAN COROMINES.

[Vore fotos]

BONS RESULTATS AL XLII CONCURS DE TARGETES DE NADAL [dl, 21 des 2020]

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per ampliar

A l'IES Joan Coromines continuem d'enhorabona, en aquesta ocasió tornem a estar-ho en la vessant artística. Tres alumnes del nostre centre han rebut distincions en el XLII Concurs de Targetes de Nadal que organitza l'Ajuntament de Benicarló.

  • Premi a la Felicitació Nadalenca en la categoria E: Carla Sanz Fernández d'1ESO
  • Menció Honorífica en la categoria F: Leticia A. Tone de 3r ESO
  • Finalista en la categoria E: Nuria Maria Filip de 1r ESO
CONCURS ESCOLAR «CAPI, LA FUERZA DEL EQUIPO» AL SALÓ DEL CÒMIC DE VALÈNCIA [dc, 9 des 2020]

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per ampliarDesprés de molts ajornaments deguts a la situació sanitària actual, finalment el 02/11/2020 vam poder lliurar amb molta il·lusió el premi atorgat en la Categoria B de 1r i 2n d'ESO del dit concurs, a l'alumna de l'IES Joan Coromines Angelina Kasyanchuk.

La Comunitat Educativa de l'IES Joan Coromines agraeix a Angelina i al professor Daniel Solórzano la participació i resultat obtingut.

Enhorabona Angelina, eres una gran artista!!

V CONCURS DE FOTOGRAFIA DE NATURA FERRAN ROYO [dc, 9 des 2020]

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per ampliarDesprés de molts ajornaments deguts a la situació sanitària actual, finalment el 2 de novembre de 2020 vam poder lliurar amb molta il·lusió els premis del V Concurs de Fotografia i Natura «Ferran Royo».

Per al Departament de Biologia i Geologia i per a tota la Comunitat Educativa de l'IES Joan Coromines, sempre és un moment molt emotiu en record del nostre benvolgut Ferran.

Tal com vam anunciar en Ràdio Benicarló, mitjançant Retweet Ràdio, les nostres guanyadores del concurs 2020 amb la temàtica: La natura des del teu balcó, són:

  • Emely Pinto Huguet
  • Celia Naranjo García
  • Noa GinerBonet

Enhorabona a les tres!

Vore exposició virtual

EL SISTEMA SOLAR PER L'ALUMNAT DE PRIMER D'ESO [dv, 13 nov 2020]

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

L'alumnat de 1r d'ESO ha realitzat el projecte El Sistema Solar, que ha consistit en recollir informació dels planetes, del Sol i de les distàncies i proporcions que hi ha entre ells. El resultat final ha sigut la construcció de maquetes a escala que reprodueixen el nostre entorn planetari.

Quan ha acabat, l'alumnat de 1r d'ESO reconeix haver gaudit amb aquestes activitats, a més d'haver aprés molts conceptes que els pot servir en el futur.

Vore fotos

EL COROMINES ES CUIDA TAMBÉ EN EL CONFINAMENT [dc, 3 jun 2020]

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

 

El Coromines es cuida amb desdejuni saludable i activitat física en el confinament amb la participació de tota la comunitat educativa.

 

Vore vídeo

AQUEST ANY LA XV EDICIÓ DE LA FIRA D'FP ÉS VIRTUAL [dt, 26 mai 2020]

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Aquest any l'organització li toca a Benicarló, però no ens trobareu a la plaça Constitució com era habitual.

Aquesta fira que va promoure el professorat d'Informàtica de l'IES Joan Coromines i, que s'ha celebrat ininterrompudament durant 14 anys, es celebra de forma virtual a causa del COVID-19.

El nostre centre participa amb les famílies professionals: Informàtica i Comunicacions - Administració i Gestió.

[Llegir més...]

IES JOAN COROMINES A LES OLÍMPIADES DE QUÍMICA [dt, 26 mai 2020]

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per ampliar

El passat dia 6 de Març, Lara Rodríguez, Chayma El Hamami y Marina Seguratres alumnes de 2n de Batxillerat de l’IES Joan Coromines van acudir a l’Olimpíada de Química, que any rere any es realitza a la Universitat Jaume I de Castelló. El principal objectiu d’aquesta Olimpíada és difondre la Química i estimular l’estudi d’aquesta ciència entre els joves, així com servir de punt d’encontre entre el Batxillerat i la Universitat.

[Llegir més...]

EXPOROMINES. UN PROYECTO DE CASTELLANO DE SEGUNDO DE ESO [dv, 22 mai 2020]

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Ver el proyectoEl eje central de este proyecto son los alumnos de segundo de ESO y los libros. Gracias a ellos se han trabajado conceptos tan dispares como la democracia o la publicidad.

Toda esta mezcla debería haber culminado en una instalación artística en el Mercado de Benicarló. Lamentablemente, no ha podido ser.

Esta presentación que adjuntamos es solo una pequeña parte de todo el proyecto que hemos rescatado para su difusión.

Ver presentación

Disfrutadla!!

    123456789101112131415161727   >