Inici

Canal Telegram

Projecte digital

Itaca

Aquest centre és...

Campus virtual

OpenFPnet

El nostre centre

Estudis

Fons Social Europeu

Aquest Centre té accions cofinançades pel FSE


Curs acadèmic

AMPA

Correu GVA

Login
lefttop
L’IES JOAN COROMINES DE BENICARLÓ VA VISITAR EL MUCBE [dl, 22 feb 2021]

/ Activitats extraescolars

Clic per ampliar

El passat dia 16 de febrer una part de l’alumnat de l’IES Joan Coromines de Benicarló va visitar el Mucbe. Aquesta sortida, promoguda pel departament de Filosofia, quedava integrada dins l’assignatura de Valors Ètics. L’objectiu era presenciar l'exposició de l’artista barceloní Lluís Ribas «Icones del segle XX». Una mostra formada per 48 retrats de personatges il·lustres de la passada centúria plasmats en oli sobre tela.

[Llegir més...]

Aquesta visita tenia un doble objectiu. Per una banda, aprofitant l’avinentesa de l’exposició i coincidint amb els continguts treballats (el Dia Escolar de la No-violència i la Pau ) en l’assignatura de Valors Ètics a 3r d’ESO, l’alumnat d’aquest curs va poder posar cara i ulls a personalitats de la magnitud de Nelson Mandela, Mahatma Gandhi, Rosa Parks, etc., retratats amb la magnífica tècnica i personalitat de Ribas.

D’altra banda, i més en aquests temps de pandèmia, va ser una bona ocasió per a promoure i fomentar l’ús dels espais culturals del nostre poble. En aquest sentit, l'entorn més pròxim; aquell que ens envolta, utilitzat com a recurs, és un element generador de coneixement que l'adolescent configura en la mesura que és capaç de percebre, conèixer i, com a conseqüència,  apreciar.Pgina per imprimir