Inici

Canal Telegram

Projecte digital

Itaca

Aquest centre és...

Campus virtual

OpenFPnet

El nostre centre

Estudis

Fons Social Europeu

Aquest Centre té accions cofinançades pel FSE


Curs acadèmic

AMPA

Correu GVA

Login
lefttop

Tema: Activitats extraescolars

Els elements nous publicats en aquest tema sn els segents

<   123456789101112131415161718192021222324252627282930   >

L'IES JOAN COROMINES A LA 53a OLIMPÍADA MATEMÀTICA ESPANYOLA (dv, 20 gen 2017)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per a ampliarEl passat divendres 13 de gener de 2017; Nabila Belouara, Mónica Lores Urquizú, Manuel Serrano Juan, Mohamed El Hamami Kartat i Pau Colàs Arín, alumnes de 1r de Batxillerat de l'IES Joan Coromines de Benicarló, acompanyats pel professor Manuel Serrano Orenga, van participar a les proves corresponents a la fase local de la 53a Olimpíada Matemàtica Espanyola que es va celebrar a les aules de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de l'UJI.

[Llegir més]

L'ESCRIPTOR ENRIC LLUCH VISITA EL COROMINES (dj, 12 gen 2017)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

El passat 20 de desembre els alumnes de primer de batxillerat de l'IES Joan Coromines van assistir a una xerrada que va oferir l'escriptor Enric Lluch a propòsit de la seua novel·la Després del silenci.

L'autor els va descobrir que els fets que es narren en aquesta obra són  del tot reals i que l'únic que havia canviat era el nom dels personatges. La descoberta dels orígens d'una dona, filla biològica d'una cantant d'òpera italiana i un escultor espanyol i adoptada per un  llaurador valencià, és el fil conductor d'aquesta història ambientada en l'època de la República, la guerra civil i la postguerra i que té un final -feliç final- en els nostres dies quan el protagonista descobreix de qui és fill en realitat.

[Llegir més...]

ÚLTIM DIA DE CLASSE DE 2016 (dj, 22 des 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars
Ja teníem ganes que arribara aquest dia. Amb les notes al sac, per uns més bones, per uns altres no tant, ara toca descansar. Avui hem xalat de valent. Bona mostra en són les fotos, per cert, XULÍSSIMES, que podeu veure fent clic en els següents enllaços,

No et perdis el mannequin challenge grabat a la sala d'actes

Bones Festes i Feliç Any Nou!!

CAMPANYA DE NADAL KILO-JOGUINA (dj, 15 des 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Com cada any, durant el mes de desembre i de cara a les vacances de Nadal, a l'IES Joan Coromines, a través del departament de Religió, col·laborem amb les campanyes d'aguestes dates de Creu Roja i CARITAS amb la recollida de JOGUINES, perquè tots els nens puguin jugar, i MENJAR (LLAUNES, CONSERVES i ALIMENTS de llarga caducitat) per a aquelles famílies amb necessitats de la nostra ciutat.

Els lliuraments es podran fer en CONSERGERÍA de l'IES fins el dimecres 21 de desembre.

 

GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!

[En campanyes anteriors...]

L'IES JOAN COROMINES VISITA EL CIPFP (dv, 9 des 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per a ampliar

[Veure més fotos] 

El passat dimecres 7 de desembre, dos grups de l'IES Joan Coromines, PMAR i PR4, vam visitar el Centre Integrat Públic de Formació Professional (CIPFP) de Benicarló.

Allí se'ns va explicar quines especialitats s'imparteixen al centre i també se'ns van mostrar les instal·lacions. L'alumnat amb aquesta visita va poder conéixer altres opcions que tenen al seu abast per a poder continuar amb la seua formació.

CONNECTA AMB LA CIÈNCIA (dt, 29 nov 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per a ampliar[Veure fotos]

El passat 17 de novembre els alumnes de 3ESO de l'IES Joan Coromines van participar en les activitats organitzades per la Universitat Jaume I de Castelló anomenades “Connecta amb la ciència” i que es van desenvolupar al llarg del matí al Centre Vinalab de Vinaròs.

[Llegir més... ]
SABATES VERMELLES (dt, 29 novembre 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

[Veure més fotos]

Clic per a ampliarAvui 25 de novembre, dia internacional contra la violència de gènere, hem fet al nostre institut l'acció Sabates Vermelles, consistent en exposar tants parells de sabates com víctimes hi hagué l'any 2015.

Oficialment van ser 59 les dones assassinades, encara que en realitat en són moltes més, com denúncia la plataforma Feminicidio.

L'acció té el seu origen a Ciutat Juàrez (Mèxic) i és obra d'Elina Chauvet, artista i activista mexicana. Més tard es va estendre per altres ciutats i països, i aquesta mateixa setmana s'ha dut a terme en Barcelona.

Aquesta activitat ha estat coordinada pels dos instituts públics de Benicarló (Joan Coromines i Ramón Cid) per demostrar que anem a una en matèria d'igualtat i treballem des de l'educació per construir les bases d'una societat millor, allunyada dels estereotips de gènere que se'ns volen imposar i que sustenten les relacions de poder entre homes i dones.

No oblidem a les víctimes i denunciem no només avui, sinò cada dia, la violència que pateixen les dones en l'entorn privat i en l'espai públic. Lluitarem fins eradicar-la, perquè sense igualtat no hi ha futur.

VISITA A LA RÀDIO (dj, 24 nov 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per a ampliar

[Veure més fotos]

L'alumnat de 4t (PR4) de l'IES Joan Coromines va participar en el programa "Calidoscopi", emés per ràdio Benicarló. Els estudiants van explicar les diferents activitats que s'han realitzat al centrre per conscienciar a la població escolar sobre la violència de gènere, una xacra que  patim a la nostra societat.

Tot i que els micròfons imposen, l'alumnat va disfrutar del programa, perquè va tenir l'oportunitat de parlar per primera vegada en una cadena radiofònica.

El 25 de novembre s'emetrà aquest programa per a tots els oients de la comarca.

EL COROMINES VISITA EL LICEU I LA FUNDACIÓ JOAN BROSSA DE BARCELONA (dt, 22 nov 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per a ampliar

[Veure més fotos]

14 de novembre: l'alumnat de 1r i 2n d'ESO de l'IES Joan Coromines va visitar el Gran Teatre del Liceu de Barcelona, on va tenir l'oportunitat d'assistir a l'adaptació de l'òpera El superbarber de Sevilla. Més tard, va poder conéixer de primera mà l'obra del poeta Joan Brossa. Un itinerari guiat per diferents espais els va apropar a poemes urbans i botigues com El rei de la màgia o El Ingenio, llocs que a partir d'ara ja no els seran desconeguts. Els escolars van aprendre un bon grapat de coses mentre es passejaven i gaudien de la ciutat.

L'IES JOAN COROMINES DE BENICARLÓ VISITA EL MUSEU DE CIÈNCIES NATURALS I EL PARC DE RECERCA BIOMÈDICA DE BARCELONA (dl, 21 nov 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per a ampliar 

[Veure més fotos]

El passat dijous 10 de novembre de 2016, alumnes del 2n cicle d'ESO i Batxillerat científic de l'IES Joan Coromines de Benicarló, acompanyats pels professors Carmen Llorach, Raúl Alós i Juan Antonio Muyas  del Departament de Biologia i Geologia van visitar Barcelona.

[Llegir més...]

<   123456789101112131415161718192021222324252627282930   >