Inici

Canal Telegram

Projecte digital

Itaca

Aquest centre és...

Campus virtual

OpenFPnet

El nostre centre

Estudis

Fons Social Europeu

Aquest Centre té accions cofinançades pel FSE


Curs acadèmic

AMPA

Correu GVA

Login
lefttop

Tema: Activitats extraescolars

Els elements nous publicats en aquest tema sn els segents

<   123456789101112131415161718192021222324252627282930   >

L'IES JOAN COROMINES A LES OLIMPÍADES NACIONALS DE FÍSICA (dl, 2 mai 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per a ampliar 

Luís Carlos Pinto, alumne de 2n de batxillerat de l'IES Joan Coromines, va viatjar a Sevilla juntament amb altres dos seleccionats de la província de Castelló per participar en les Olimpíades Nacionals de Física el cap de setmana del 22 al 25 d'abril.

A més de les proves que van realitzar dissabte, van destinar el diumenge a visitar la capital andalusa. Dilluns es celebrà un acte acadèmic en el que Luís fou premiat amb un Diploma de menció d'Honor en reconeixement al seu talent i esforç.

Enhorabona!

SANT JORDI. SOLIDARITAT DE L'IES JOAN COROMINES AMB XARXES I NICARAGUA (dl, 2 mai 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

[Veure més fotos]

Clic per a ampliarUn any més, l'associació Xarxa Educativa Solidària XARXES s'apropa a l'IES Joan Coromines per realitzar les campanyes de Sensibilització i Recollida de Fons. Tots els grups van acudir a la Sala d'Actes on XARXES va mostrar la materialització dels projectes del 2015: construcció de l'escola rural en la comunitat de Los Matuz al municipi de Matagalpa i el finançament de les Jornades de Formació del professorat de preescolar amb la contrapart Semillas de Aprendizaje SOL al municipi de Ciudad Dario; tots dos a Nicaragua.

[Llegir més...]
ELS ALUMNES DE SEGON D'ESO DE L'IES JOAN COROMINES AL SALTAPINS DE MORELLA (dv, 29 abr 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per a ampliar 

[Veure fotos]

Els alumnes de 2n d'ESO de l'IES Joan Coromines, acompanyats pels professors d'Educació Física Mensa Alonso i Javier Mateu, van visitar el passat dimecres 27 d'abril, l'espai a la natura de Saltapins de Morella. L'objectiu d'aquesta sortida va  ser la realització d'un conjunt d'activitats relacionades amb la muntanya i la naturalesa on l'alumnat va aplicar aptituds i habilitats com la destresa, l'equilibri, la confiança, resistència, força, etc, on un dels principals objectius va ser l'experimentació de l'alumnat d'una activitat esportiva en la naturalesa a nivell bàsic.

L'IES JOAN COROMINES LLIURA ELS PREMIS DEL CONCURS DE RELAT (dt, 26 abr 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

[Veure fotos]

Clic per a ampliarEl passat dimecres 20 d'abril va tindre lloc el lliurament dels premis corresponents al III CONCURS DE RELAT RÀPID I BREU, organitzat per l'IES Joan Coromines de Benicarló. L'acte va començar amb l'agraïment dels organitzadors a l'alumnat del centre que va participar en aquest certamen, així com també a l'AMPA del centre per haver contribuït econòmicament en els premis atorgats.

La dinàmica del concurs va ser la mateixa que en les edicions anteriors: l'alumnat havia d'improvisar, en un sol full, un relat en poc més de quaranta minuts, amb l'inconvenient afegit d'haver de fer-ho a partir d'una frase proposada en el mateix moment de començar el certamen.

[Fes clic ací si vols saber els guanyadors i...]
L'IES JOAN COROMINES A LA III EDICIÓ DEL CONCURS ROBOTET (dt, 19 abr 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per a ampliar 

[Veure fotos]

Tres alumnes de l'Ies Joan Coromines George Constantin (4ESO), Maria Gonzalez i Alex Goran (2ESO), van viatjar fins l'IES Rodrigo Botet de Manises (València), per participar el passat divendres 15 d'abril de 2016, en la tercera edició de la competició de robots "ROBOTET".

Allà, alumnes procedents d'arreu de la Comunitat Valenciana van presentar els seus robots. Robots en què han estat treballant durant el passat any i que ara havien de mostrar el que sabien fer. Hi havia tres competicions principals:

[Llegir més...] 

ELS ALUMNES DE SEGON D'ESO DE L'IES JOAN COROMINES VISITEN VALÈNCIA (dt, 19 abr 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

[Veure fotos]

Clic per a ampliarL'alumnat de segon d'ESO del Joan Coromines va realitzar una visita cultural a la ciutat de València el passat dia 14 d'abril.

De matí van assistir a una representació teatral al centre Octubre, Diàlegs entre pares i fills, que va resultar entretinguda i divertida i va deixar un  regust a poc entre tots els assistents. A continuació es va visitar l'Ajuntament del cap i casal; hi van contemplar de prop el Penó de la Conquesta, l'espasa de Jaume I o els originals dels Furs. A continuació van sortir tots al balcó on unànimement van proferir el crit de “senyor pirotècnic, pot començar la mascletà!” Ben divertit.

[Llegir més...]

L'ALUMNAT DE L'IES JOAN COROMINES ÉS SOLIDARI (dj, 14 abr 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per a ampliar

[Veure més fotos]

Un grup d'alumnes de 2n de Batxillerat que van cursar Religió en 1r, han rebut un Diploma atorgat per Càrites Diocesana que avala la seva Formació en Voluntariat.

Es tracta d'un diploma amb reconeixement per part de les Oficines d'Ocupació, com a aportació interessant al Curriculum personal. El Voluntariat, l'ésser voluntari implica una disposició personal oberta a les necessitats dels altres i, com a tal, és un valor en alça que moltes empreses també consideren a l'hora de triar als seus treballadors.

Aquest curs està en procés de formació la tercera  promoció després de la signatura d'un conveni amb Càrites diocesana al setembre de 2013. Enhorabona a la segona promoció!

FELICITATS!!

L'IES JOAN COROMINES A LES OLIMPÍADES DE VALENCIÀ (dj, 14 abr 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per a ampliarEl passat dissabte dia 9 d'abril, un any més, l'alumnat del Joan Coromines va participar a les Olimpíades de Valencià que des de fa quatre cursos organitza la Universitat Jaume I de Castelló. Aquesta mena de proves permeten posar en contacte els alumnes batxillerat amb la dinàmica de funcionament que es trobaran en un  o dos cursos a les proves PAU. Atés que es tracta d'uns exàmens que es fan per parelles, es rebaixa però la tensió i no es tracta només de demostrar que es tenen uns coneixements sobre unes determinades matèries sinó -i això és molt important- que se sap treballar en equip.

[Llegir més... ]

XI EDICIÓ DE LA FIRA D'FP (dt, 05 abr 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

El dimarts 12 d'abril tindrà lloc la onsena convocatòria de la Fira Intercomarcal d'Oferta Formativa, que amb el lema “Forma't a casa nostra”, es va organitzant en anys alternatius a Benicarló i a Vinaròs. Aquest any toca a Benicarló.L'IES JOAN COROMINES no va faltarà a la cita i acudirà amb les seues tres famílies de Formació Professional: Informàtica i Comunicacions, Administració i Finances i Edificació i Obra Civil. Durant tot el matí es donarà informació a tots els assistents i persones interessades en les diferents modalitats d'ensenyament en FP i la manera d'accedir als estudis.   

TORNEM AL COROMINES (dt, 5 abr 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars
Clic per a ampliar

[Veure més fotos]

Un grup d'exalumnes del Coromines, universitaris i exuniversitaris ja, van oferir una xerrada  sobre la seua experiència acadèmica i professional  a l'alumnat de segon de batxillerat el passat dia 23 de març. Els futurs universitaris van poder conéixer de primera mà no ja només com és la vida diària d'un estudiant sinó que van ser molt ben aconsellats per prendre consciència de la importància de saber idiomes, de sortir a l'estranger, de com no passa res per equivocar-se a l'hora de triar, de la necessitat de continuar formant-se...

En fi, una agradable jornada de retrobament que ens ompli de goig a l'institut. Sempre tenim la porta oberta als anostres exalumnes i sempre tenim una alegria molt gran quan vénen a vore'ns.Gràcies Lluc, Ignacio, Marcos, Janina, Jaime, Sergio i Ana. Fins quan vulgueu.

 

<   123456789101112131415161718192021222324252627282930   >