Inici

Canal Telegram

Projecte digital

Itaca

Aquest centre és...

Campus virtual

OpenFPnet

El nostre centre

Estudis

Fons Social Europeu

Aquest Centre té accions cofinançades pel FSE


Curs acadèmic

AMPA

Correu GVA

Login
lefttop

Tema: Activitats extraescolars

Els elements nous publicats en aquest tema sn els segents

<   123456789101112131415161718192021222324252627282930   >

CONCURS DE TARGES NADALENQUES (dc, 16 des 2013)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

El XXXV Concurs de Targes Nadalenques que convoca l’Ajuntament de Benicarló ha comptat un any més amb la col·laboració del Departament de Plàstica de l’IES Joan Coromines.

Des de l’institut volem felicitar Angélica Lilibeth Guzmán Godoy (1r ESO)  i Ariadna Martínez Marín (4t ESO) per les mencions honorífiques aconseguides. I també a les finalistas Bianka Montes Bajaña (1r ESO) i Úrsula Lluch Llopis (4t ESO).

Per últim, felicitar i encoratjar també els membres del Departament de Plàstica per la seua tasca en aquestes activitats que s’organitzen des de fora de l’IES. 

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Des de l'any 1986 i de manera ininterrompuda, a l'IES Joan Coromines de Benicarló s'està impartint la titulació de formació professional d'Informàtica. Primer com FPII i ara com Cicles de Grau Mitjà i Superior, el Coromines sempre ha sigut centre de referència en aquests estudis. Ara i, amb 27 anys d'història, el departament d'Informàtica, per iniciativa del professor Daniel Moroño i amb la col·laboració dels alumnes de PQPI, han decidit muntar una exposició permanent (Museu d'Informàtica) amb el material que s'ha anat guardant i que ja es preveia que podia ser pedagògicament interessant per a mostrar l'evolució d'aquesta tecnologia. De moment només és un projecte programat com una activitat extraescolar per a aquests alumnes que s'estan implicant de valent per mostrar-ho a la resta de col·lectiu del centre d'una forma didàctica i amena. Ja us ho contarem quan ho tinguem enllestit.

Veure fotos

CONCURSOS DE SANT ANTONI AL JOAN COROMINES (dj, 28 nov 2013)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars
Un any més, des de l’IES Joan Coromines,  volem felicitar la Confraria de Sant Antoni per la brillant tasca de difusió de la festa que duu a terme entre el nostre jovent.

Volem també felicitar tot el professorat que s’ha implicat en els concursos de lloes i del cartell anunciador de la fira. I, per descomptat, els alumnes que hi han participat i especialment felicitem aquells que han aconseguit algun premi.

Enhorabona a Jonhatan García Barón (Cartell de la Fira), Bianka Montes Bajana (tercer premi de dibuix) i Guillem Moreno Lleria (segon premi del concurs de lloes)
L'IES JOAN COROMINES A LA JORNADA DE L'EMPRENEDOR (dv, 22 nov 2013)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

El dimarts 19 de novembre cinquanta alumnes de l'IES Joan Coromines -dels cicles formatius d'Informàtica i Administratiu, així com alumnat de l'assignatura d'Economia de batxillerat-,es van desplaçar  a València per assistir a la Jornada de la Persona Emprenedora. Durant la jornada van participar en tallers d'emprenedoria, xarrades que tractaven des de la programació de jocs per a mòbils, fins a com poder buscar finançament per començar una empresa o experiències d'emprenedors, venda per internet, etc.

Cal agrair a l'Ajuntament de Benicarló el finançament del transport per desplaçar-se al cap i casal i també al CEEI de Castelló,  que va programar la logística i organització.

Fotos de l'activitat

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Com tots els cursos, al nostre centre realitzem activitats el dia 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Aquest any ho centrarem en els "micromasclismes", que són la base d'aquesta terrible problemàtica. Les persones tutores i professorat d'Atenció Educativa, disposen d'un material per a treballar en diverses sessions. Hem pensat que, tal volta, seria interessant que tota la comunitat educativa treballara el tema des de les diferents matèries, així com participar en els actes que es faran en el centre.

Us recordem que el dia 25, farem un acte a l'hora de l'esbarjo, al pati del centre. Us convidem a participar i dur una peça de color lila aquell dia.

Clicant ací us hem deixat diversos materials (propostes) en un arxiu adjunt.

Proposta d'activitats i materials

 

DESENVOLUPAMENT DE VIDEOJOCS (dt, 19 nov 2013)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

El divendres dia 15 de novembre els alumnes d'Informàtica de l'IES Joan Coromines de Benicarló van assistir a una conferència organitzada per la delegació Nord de l'UJI, que amb el títol:

"CIÈNCIA, PROGRAMACIÓ I NEGOCI: Tendències tecnològiques en el desenvolupament de videojocs",

va tenir lloc a la Biblioteca de Vinaròs. La ponent, Inmaculada Remolar Quintana, professora d'aquesta universitat, va instruir els assistents sobre la programació de videojocs i la possibilitat de cursar aquests estudis a través d'un nou Grau a la Universitat Jaume I de Castelló.

Llegir més...

Fotos

 

EXPO DE LA XARXA DE CENTRES SOLIDARIS (dt, 19 nov 2013)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

MIRA'T EN AQUESTA FINESTRA

   Les persones ens fem una imatge del món a partir d'allò que observem en el nostre dia a dia. Pensem que a tot arreu és igual; mesurem totes les realitats en base a la imatge del món que ens construïm a partir de la nostra experiència.

Llegir més...

Exposició de fotos al Coromines

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

A favor de GLOBAL HUMANITARIA. www.globalhumanitaria.org

NO LA LLENCIS!

El teu donatiu de roba i sabates usades es convertirà en ajuda pels nens més desfavorits del nostre país.

Dia de RECOLLIDA: 21 de novembre de 2013

Gràcies pel teu suport

 

QUE EL AMOR VALGA LA ALEGRIA Y NO LA PENA (dl 28 oct 2013)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

ACTIVITAT EXTRAESCOLAR 4t d'ESO

La violencia de género constituye un problema estructural, una manifestación de las desigualdades de poder en las cuales se fundamenta la ideología patriarcal. Abordar las relaciones de violencia de género desde su origen llevar a examinar los procesos de socialización de las relaciones afectivas y sexuales. En concreto...

Llegir el detall de l'activitat

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

llenguaEl dijous 26 de setembre l'alumnat va realitzar diverses activitats relacionades amb el Dia Europeu de les Llengües.

Cada curs va participar amb un projecte diferent: proverbis d'arreu del món, palíndroms, murals, cartells, jeroglífics, wordles...

Amb aquesta iniciativa es pretenia que l'alumnat prenguera consciència de com pot ser d'enriquidora la diversitat lingüística, un bé que cal valorar i protegir enfront actituds i prejudicis lingüístics letals per a la supervivència de moltes llengües.

Alumnat de 4t de Diversificació de l'IES Joan Coromines

<   123456789101112131415161718192021222324252627282930   >