lefttop

Tema: Beques

Els elements nous publicats en aquest tema sn els segents

<   123    

/ Beques

Beques

La Conselleria comunica que avui, dia 9 de setembre de 2013, s'han pagat les ajudes per a l'adquisició de llibres de text del curs 2011-2012 per part de la Tresoreria de la Generalitat Valenciana.

 

Es recomana que, els beneficiaris d'aquesta ajuda, reviseu la vigència dels comptes bancaris proporcionats amb tal efecte i que es realitza l'ingrés correctament.

/ Beques

Beques
Tres alumnes de l'IES JOAN COROMINES de Benicarló han resultat guanyadores de les beques amb les quals la Fundació Caixa Benicarló premia l'excel·lència escolar dels fills de socis de Caixa Rural de Benicarló. Elles són,
  • Clara Gallardo Mosteo
  • Paula Gil Jovaní
  • Lucía Cristina Piñana del Pi
Cal felicitar, i ho fem, a aquestes alumnes per l'aprofitament demostrat; als seus pares; als tutors i a tots i cadascun dels professors que amb els seus ensenyaments han pogut influir de forma determinant i positiva en la seua brillantor.

/ Beques

Beques

La FUNDACIÓ CAIXA BENICARLÓ, com a mesura de reconeixement i suport al bon comportament i excel·lència acadèmica dels estudiants dels Instituts de Secundària de Benicarló i Peníscola, i per ajudar les seues respectives famílies amb les despeses en què incorren per l’inici dels estudis universitaris fora de les seues ciutat d’origen, convoca per al curs 2013-14 nou beques de 1.000,00 d'euros cadascuna.

Llegir les bases

/ Beques

Beques

NOTA INFORMATIVA
 
Ampliació del termini de sol·licitud de ajudes d'ESO per a la fase A (alumnes que amb tot aprovat al juny)

  • del 3 al 14 de setembre.

 

/ Beques

Beques

Els informem de la possibilitat de sol·licitar ajudes per a l’adquisició de llibres de text i material per l’alumnat que cursarà Educació Secundària Obligatòria durant el curs 2012/2013, sempre que es troben dins dels mòduls de renda que s’estableixen en l’Ordre de  la Conselleria d’Educació publicada en el DOCV 6806 de 28/06/2012.

ATENCIÓ: Segons les bases 1 i 15 de l’esmentada ordre l’alumnat que NO promocione de curs no tindrà dret a l’ajuda.

Feu clic a la barrra de títol per veure la resta d'informació

<   123