Inici

Canal Telegram

Projecte digital

Itaca

Aquest centre és...

Campus virtual

OpenFPnet

El nostre centre

Estudis

Fons Social Europeu

Aquest Centre té accions cofinançades pel FSE


Curs acadèmic

AMPA

Correu GVA

Login
lefttop

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

"Réquiem por los que van a estudiar"

Documental realitzat per estudiants de Comunicació Audiovisual de la UJI.

Divendres 24 de gener a les 20.00h a l'IES JOAN COROMINES

 

 

Col·labora: IES Joan Coromines i Front Cívic de Benicarló

PROJECTE SETEM CV PER A ALUMNES D'FP (dj, 9 gen 2014)

/ Formació Professional

Formació Professional

CooperACTIVANDO Nord i Sud és el nou projecte de SETEM CV dirigit a formar en cooperativisme als i les joves estudiants dels cicles formatius de la Comunitat Valenciana i al professorat.

Es tracta de generar emprenedors i emprenedores responsables que coneguin de forma profunda el funcionament i els avantatges d'una cooperativa de Comerç Just i de Consum Responsable, i siguin capaços d'engegar nous models de desenvolupament econòmic.

Més informació a la pàgina de SetemCV

IES JOAN COROMINES VISITA LA TV3 (dc, 18 des 2013)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

L’ÚNICA TELEVISIÓ EN LA NOSTRA LLENGUA.

El passat 16 de desembre l’alumnat de 3r d’ESO de l’IES Joan Coromines va visitar les instal·lacions de la Televisió de Catalunya  TV3, l’única televisió pública que hi ha en la nostra llengua.  Amb aquesta visita el Departament de Valencià tenia com a objectiu que l’alumnat coneguera  els Mitjans de Comunicació de Masses des del seu interior.

Fes clic a la barra de títol per llegir més...

 

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

El Departament d'Arts Plàstiques presenta l'exposició Fotonovel·les dels alumnes de 3r d'ESO. En aquestes obres l'alumnat ha treballat conceptes referents als llenguatges visuals del còmic i la fotografia.

El resultat, com podreu vore, són històries que desborden sentit de l'humor i creativitat a parts iguals.

Exposició on-line

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

El Departament d'Arts Plàstiques, en coordinació amb el Departament de Castellà, presenta una exposició de cal·ligrames de l'alumnat de 4rt d'ESO.

Aquestos han sigut elaborats a partir de frases del llibre Todos los fuegos el fuego, de Julio Cortàzar.

Cada cal·ligrama ens ofereix una barreja del rostre d'aquest escriptor amb la personalitat gràfica del l'autor/a de cada dibuix.

Veure cal·ligrames (format .pdf)

CONCURS DE TARGES NADALENQUES (dc, 16 des 2013)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

El XXXV Concurs de Targes Nadalenques que convoca l’Ajuntament de Benicarló ha comptat un any més amb la col·laboració del Departament de Plàstica de l’IES Joan Coromines.

Des de l’institut volem felicitar Angélica Lilibeth Guzmán Godoy (1r ESO)  i Ariadna Martínez Marín (4t ESO) per les mencions honorífiques aconseguides. I també a les finalistas Bianka Montes Bajaña (1r ESO) i Úrsula Lluch Llopis (4t ESO).

Per últim, felicitar i encoratjar també els membres del Departament de Plàstica per la seua tasca en aquestes activitats que s’organitzen des de fora de l’IES. 

RECOLLIDA DE MENJAR I JOGUINES (dc, 11 des 2013)

/ Informacions

Informacions

CAMPANYA DE NADAL 2013Com ja és habitual, l’IES JOAN COROMINES participa, en col·laboració amb Caritas i Creu Roja de Benicarló, a la recollida de JOGUINES i MENJAR.

  • MENJAR de caducitat a llarg termini (Caritas): oli, llet, arròs, pasta, llegums...
  • JOGUINES (Creu Roja): Noves o de segona mà no trencades

Recollida al centre fins dijous 19 de desembrePortar a primera hora a ConsergeriaComptem amb tu!

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Des de l'any 1986 i de manera ininterrompuda, a l'IES Joan Coromines de Benicarló s'està impartint la titulació de formació professional d'Informàtica. Primer com FPII i ara com Cicles de Grau Mitjà i Superior, el Coromines sempre ha sigut centre de referència en aquests estudis. Ara i, amb 27 anys d'història, el departament d'Informàtica, per iniciativa del professor Daniel Moroño i amb la col·laboració dels alumnes de PQPI, han decidit muntar una exposició permanent (Museu d'Informàtica) amb el material que s'ha anat guardant i que ja es preveia que podia ser pedagògicament interessant per a mostrar l'evolució d'aquesta tecnologia. De moment només és un projecte programat com una activitat extraescolar per a aquests alumnes que s'estan implicant de valent per mostrar-ho a la resta de col·lectiu del centre d'una forma didàctica i amena. Ja us ho contarem quan ho tinguem enllestit.

Veure fotos

CONCURSOS DE SANT ANTONI AL JOAN COROMINES (dj, 28 nov 2013)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars
Un any més, des de l’IES Joan Coromines,  volem felicitar la Confraria de Sant Antoni per la brillant tasca de difusió de la festa que duu a terme entre el nostre jovent.

Volem també felicitar tot el professorat que s’ha implicat en els concursos de lloes i del cartell anunciador de la fira. I, per descomptat, els alumnes que hi han participat i especialment felicitem aquells que han aconseguit algun premi.

Enhorabona a Jonhatan García Barón (Cartell de la Fira), Bianka Montes Bajana (tercer premi de dibuix) i Guillem Moreno Lleria (segon premi del concurs de lloes)
L'IES JOAN COROMINES A LA JORNADA DE L'EMPRENEDOR (dv, 22 nov 2013)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

El dimarts 19 de novembre cinquanta alumnes de l'IES Joan Coromines -dels cicles formatius d'Informàtica i Administratiu, així com alumnat de l'assignatura d'Economia de batxillerat-,es van desplaçar  a València per assistir a la Jornada de la Persona Emprenedora. Durant la jornada van participar en tallers d'emprenedoria, xarrades que tractaven des de la programació de jocs per a mòbils, fins a com poder buscar finançament per començar una empresa o experiències d'emprenedors, venda per internet, etc.

Cal agrair a l'Ajuntament de Benicarló el finançament del transport per desplaçar-se al cap i casal i també al CEEI de Castelló,  que va programar la logística i organització.

Fotos de l'activitat

<   11121314151525354555657585960616263646566676869707172737475767778   >