Inici

Canal Telegram

Projecte digital

Itaca

Aquest centre és...

Campus virtual

OpenFPnet

El nostre centre

Estudis

Fons Social Europeu

Aquest Centre té accions cofinançades pel FSE


Curs acadèmic

AMPA

Correu GVA

Login
lefttop
CONCURSOS DE SANT ANTONI AL JOAN COROMINES (dj, 28 nov 2013)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars
Un any més, des de l’IES Joan Coromines,  volem felicitar la Confraria de Sant Antoni per la brillant tasca de difusió de la festa que duu a terme entre el nostre jovent.

Volem també felicitar tot el professorat que s’ha implicat en els concursos de lloes i del cartell anunciador de la fira. I, per descomptat, els alumnes que hi han participat i especialment felicitem aquells que han aconseguit algun premi.

Enhorabona a Jonhatan García Barón (Cartell de la Fira), Bianka Montes Bajana (tercer premi de dibuix) i Guillem Moreno Lleria (segon premi del concurs de lloes)
L'IES JOAN COROMINES A LA JORNADA DE L'EMPRENEDOR (dv, 22 nov 2013)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

El dimarts 19 de novembre cinquanta alumnes de l'IES Joan Coromines -dels cicles formatius d'Informàtica i Administratiu, així com alumnat de l'assignatura d'Economia de batxillerat-,es van desplaçar  a València per assistir a la Jornada de la Persona Emprenedora. Durant la jornada van participar en tallers d'emprenedoria, xarrades que tractaven des de la programació de jocs per a mòbils, fins a com poder buscar finançament per començar una empresa o experiències d'emprenedors, venda per internet, etc.

Cal agrair a l'Ajuntament de Benicarló el finançament del transport per desplaçar-se al cap i casal i també al CEEI de Castelló,  que va programar la logística i organització.

Fotos de l'activitat

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Com tots els cursos, al nostre centre realitzem activitats el dia 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Aquest any ho centrarem en els "micromasclismes", que són la base d'aquesta terrible problemàtica. Les persones tutores i professorat d'Atenció Educativa, disposen d'un material per a treballar en diverses sessions. Hem pensat que, tal volta, seria interessant que tota la comunitat educativa treballara el tema des de les diferents matèries, així com participar en els actes que es faran en el centre.

Us recordem que el dia 25, farem un acte a l'hora de l'esbarjo, al pati del centre. Us convidem a participar i dur una peça de color lila aquell dia.

Clicant ací us hem deixat diversos materials (propostes) en un arxiu adjunt.

Proposta d'activitats i materials

 

/ Informacions

Informacions

A proposta de la Direcció de l'IES Joan Coromines, l'AMPA està duent a terme les gestions necessàries per a l'adquisició d'un desfibril·lador per al centre.

Cada vegada són més, les organitzacions que aconsellen disposar de desfibril·ladors en llocs públics. La direcció del centre i l'AMPA s'han fet ressò d'aquestes recomanacions i estan estudiant la millor opció per a la seua implantació al centre. Són conscients de l'elevat cost d'aquesta dotació però ho consideren fonamental per a afrontar qualsevol incidència a les seues instal·lacions.

D'arribar a dur-se a terme aquesta iniciativa i dotar el centre amb aquest equipament, el Coromines seria centre pioner en aquesta matèria.

Estadístiques sobre els avantatges de l'ús del desfibril·lador

DESENVOLUPAMENT DE VIDEOJOCS (dt, 19 nov 2013)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

El divendres dia 15 de novembre els alumnes d'Informàtica de l'IES Joan Coromines de Benicarló van assistir a una conferència organitzada per la delegació Nord de l'UJI, que amb el títol:

"CIÈNCIA, PROGRAMACIÓ I NEGOCI: Tendències tecnològiques en el desenvolupament de videojocs",

va tenir lloc a la Biblioteca de Vinaròs. La ponent, Inmaculada Remolar Quintana, professora d'aquesta universitat, va instruir els assistents sobre la programació de videojocs i la possibilitat de cursar aquests estudis a través d'un nou Grau a la Universitat Jaume I de Castelló.

Llegir més...

Fotos

 

EXPO DE LA XARXA DE CENTRES SOLIDARIS (dt, 19 nov 2013)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

MIRA'T EN AQUESTA FINESTRA

   Les persones ens fem una imatge del món a partir d'allò que observem en el nostre dia a dia. Pensem que a tot arreu és igual; mesurem totes les realitats en base a la imatge del món que ens construïm a partir de la nostra experiència.

Llegir més...

Exposició de fotos al Coromines

/ Convocatòria d'exàmens

Convocatòria d'exàmens

Proves Homologades per l'obtenció del CERTIFICAT DE NIVELL BÀSIC D’ANGLÉS/FRANCÉS cursat per l'alumnat d'Educació Secundaria i Formació Professional del centre

Serveix per accedir al 1r Curs de Nivell INTERMEDI de les EOI (ESCOLA OFICIAL D'IDIOMES)

Sol·licitud de participació: del 18 al 22 de novembre de 2013

Les proves es realitzaran:

  • ANGLÉS: DIMARTS 14 DE GENER          
  • FRANCÉS: DIMECRES 15 DE GENER
Veure calendari d'actuacions
  • ESTRUCTURA I AVALUACIÓ (pròximament)
  • HORARI DE LES PROVES (pròximament)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

A favor de GLOBAL HUMANITARIA. www.globalhumanitaria.org

NO LA LLENCIS!

El teu donatiu de roba i sabates usades es convertirà en ajuda pels nens més desfavorits del nostre país.

Dia de RECOLLIDA: 21 de novembre de 2013

Gràcies pel teu suport

 

QUE EL AMOR VALGA LA ALEGRIA Y NO LA PENA (dl 28 oct 2013)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

ACTIVITAT EXTRAESCOLAR 4t d'ESO

La violencia de género constituye un problema estructural, una manifestación de las desigualdades de poder en las cuales se fundamenta la ideología patriarcal. Abordar las relaciones de violencia de género desde su origen llevar a examinar los procesos de socialización de las relaciones afectivas y sexuales. En concreto...

Llegir el detall de l'activitat

/ Beques

Beques

Publicat al BOE del dia 4 d'octubre de 2013 una Resolució que amplia el termini de presentació de sol·licituds de beques de caràcter general per al curs 2013-14 per als estudis postobligatoris no universitaris fins al dia 10 d'octubre inclòs.

Unidad de Becas y Títulos.Dirección Territorial de Educación, Cultura y Deporte. Castellón.Tlf. 964 358 467

<   11121314151525354555657585960616263646566676869707172737475767778   >