lefttop
EL DEPARTAMENT D'ORIENTACIÓ A LES JORNADES DE L'UPV (dl, 5 des 2016)

/ Informació del departament d'Orientació

Informació del departament d'Orientació

Clic per a ampliar

[Veure més fotos]

Dimecres 30 de Novembre el Departament d'Orientació de l'IES JOAN COROMINES, va assistir a les XVI Jornades d'Orientació en la Universitat Politècnica de València.

La llei integral d'educació i formació en la Comunitat Valenciana i aspectes rellevants sobre el futur d'accés i admissió a la Universitat van ser tractats a la primera part de la ponència, finalitzant amb un cas pràctic sobre convivència i una magistral exposició de Maite Garaigordobil sobre "Cyberassetjament: Estratègies d'intervenció psicoeducativa durant l'adolescència.

FASE DE VOTACIÓ. CONCURS "VIU UN QUADRE" EDICIÓ 2016-17 (dt, 29 nov 2016)

/ Concursos

Concursos

Clic per a ampliarHa acabat ja la fase de presentació de fotografies al concurs "Viu un quadre", organitzat en el nostre institut. De les presentades n'hem seleccionat cinc com a finalistes; ara cal escollir la guanyadora.

Teniu totes les fotos presentades exposades al rebedor del centre. També les pots veure, exposició virtual, fent clic ací.

Fins diumenge 11 de desembre, tota la comunitat educativa (alumnat, pares i mares, professorat i personal no docent) del Joan Coromines podeu votar la fotografia que més us agrade; la més votada serà la guanyadora.

Vull votar

CONNECTA AMB LA CIÈNCIA (dt, 29 nov 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per a ampliar[Veure fotos]

El passat 17 de novembre els alumnes de 3ESO de l'IES Joan Coromines van participar en les activitats organitzades per la Universitat Jaume I de Castelló anomenades “Connecta amb la ciència” i que es van desenvolupar al llarg del matí al Centre Vinalab de Vinaròs.

[Llegir més... ]
SABATES VERMELLES (dt, 29 novembre 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

[Veure més fotos]

Clic per a ampliarAvui 25 de novembre, dia internacional contra la violència de gènere, hem fet al nostre institut l'acció Sabates Vermelles, consistent en exposar tants parells de sabates com víctimes hi hagué l'any 2015.

Oficialment van ser 59 les dones assassinades, encara que en realitat en són moltes més, com denúncia la plataforma Feminicidio.

L'acció té el seu origen a Ciutat Juàrez (Mèxic) i és obra d'Elina Chauvet, artista i activista mexicana. Més tard es va estendre per altres ciutats i països, i aquesta mateixa setmana s'ha dut a terme en Barcelona.

Aquesta activitat ha estat coordinada pels dos instituts públics de Benicarló (Joan Coromines i Ramón Cid) per demostrar que anem a una en matèria d'igualtat i treballem des de l'educació per construir les bases d'una societat millor, allunyada dels estereotips de gènere que se'ns volen imposar i que sustenten les relacions de poder entre homes i dones.

No oblidem a les víctimes i denunciem no només avui, sinò cada dia, la violència que pateixen les dones en l'entorn privat i en l'espai públic. Lluitarem fins eradicar-la, perquè sense igualtat no hi ha futur.

VISITA A LA RÀDIO (dj, 24 nov 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per a ampliar

[Veure més fotos]

L'alumnat de 4t (PR4) de l'IES Joan Coromines va participar en el programa "Calidoscopi", emés per ràdio Benicarló. Els estudiants van explicar les diferents activitats que s'han realitzat al centrre per conscienciar a la població escolar sobre la violència de gènere, una xacra que  patim a la nostra societat.

Tot i que els micròfons imposen, l'alumnat va disfrutar del programa, perquè va tenir l'oportunitat de parlar per primera vegada en una cadena radiofònica.

El 25 de novembre s'emetrà aquest programa per a tots els oients de la comarca.

EL COROMINES VISITA EL LICEU I LA FUNDACIÓ JOAN BROSSA DE BARCELONA (dt, 22 nov 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per a ampliar

[Veure més fotos]

14 de novembre: l'alumnat de 1r i 2n d'ESO de l'IES Joan Coromines va visitar el Gran Teatre del Liceu de Barcelona, on va tenir l'oportunitat d'assistir a l'adaptació de l'òpera El superbarber de Sevilla. Més tard, va poder conéixer de primera mà l'obra del poeta Joan Brossa. Un itinerari guiat per diferents espais els va apropar a poemes urbans i botigues com El rei de la màgia o El Ingenio, llocs que a partir d'ara ja no els seran desconeguts. Els escolars van aprendre un bon grapat de coses mentre es passejaven i gaudien de la ciutat.

L'IES JOAN COROMINES DE BENICARLÓ VISITA EL MUSEU DE CIÈNCIES NATURALS I EL PARC DE RECERCA BIOMÈDICA DE BARCELONA (dl, 21 nov 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per a ampliar 

[Veure més fotos]

El passat dijous 10 de novembre de 2016, alumnes del 2n cicle d'ESO i Batxillerat científic de l'IES Joan Coromines de Benicarló, acompanyats pels professors Carmen Llorach, Raúl Alós i Juan Antonio Muyas  del Departament de Biologia i Geologia van visitar Barcelona.

[Llegir més...]

IES JOAN COROMINES SOLIDARI (dj, 17 nov 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

En l'IES Joan Coromines recollim taps que destinem a la Fundació Noelia. Els beneficis dels taps van destinats a la recerca sobre la Distròfia Muscular Congènita per Dèficit de Col·làgen VI.

Aquesta fundació ha estat impulsada pels pares d'Adrià, un nen de Camarles que pateix aquesta malaltia.

Més informació

ACCIÓ SABATES VERMELLES (dc, 16 nov 2016)

/ Activitats extraescolars

Activitats extraescolars

Clic per a ampliar el cartell

 

25 de novembre- Dia de l'eradicació de la violència cap a les dones

Els dos instituts públics de Benicarló volem dur a terme aquesta acció el proper 25 de novembre. Consisteix a exposar tants parells de sabates com víctimes de la violència de gènere hi hagué el 2015. Treballem amb aquestes xifres de l'any passat (112 no oficials, 59 oficials), ja que no tenim les dades finals del 2016.

[Llegir més...]

ASSEMBLEA GENERAL DE L'AMPA PER AL CURS 2016-17 (dt, 15 nov 2016)

/ AMPA

AMPA

DIJOUS 17 DE NOVEMBRE.

  • 20.00h primera convocatòria
  • 20.30h  segona convocatòria

Al saló d'actes de l'IES

Esperem la vostra participació.(Us informem que al final de l'assemblea es pagaran, als socis de l'AMPA, les subvencions per les activitats extraescolars del curs passat)

ORDRE DEL DIA

<   11112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142526272   >