lefttop
EL COROMINES POSA LA SEUA TECNOLOGIA AL SERVEI DE LA SOCIETAT [dt, 31 mar 2020]

/ Informacions

Informacions

Clic per ampliar

L’IES Joan Coromines s’ha incorporat amb tots els seus mitjans a la Xarxa 3D Baix Maestrat i 3dmakersblo per a elaborar viseres protectores per al personal de la nostra comarca que treballe de cara al púbic: centres de salut, farmàcies, hospital...

Des del nostre centre es col·laborarà amb la impressió d’aquestes viseres amb la impressora en 3D de l’institut, que va ser pagada per l’AMPA, i dos més de particulars de professors.

L’aposta per les noves tecnologies del Joan Coromines ens ha permés afrontar aquesta situació de pandèmia amb la certesa que tot l’alumnat d’ESO disposa d’ordinador i una plataforma per continuar treballant des de casa i ara, també, poder ajudar la societat amb els nostres mitjans.

TOT ANIRÀ BÉ!

COMUNICATS PER A LA COMUNITAT EDUCATIVA [dv, 27 mar 2020]

/ Informacions

Informacions
INFORMACIÓ DEL DEPARTAMENT D'ORIENTACIÓ [dv, 27 mar 2020]

/ Informació del departament d'Orientació

Informació del departament d'Orientació

Estimades famílies,

Des del departament d'Orientació de l’IES Joan Coromines volem comunicar-los que estem a la seua disposició per via telemàtica. Són moments difícils en els quals les famílies enfronten moltes preocupacions, tant relacionades amb la salut com econòmiques. A això se suma la dificultat que pot suposar l'aïllament a casa, especialment per a les famílies amb adolescents. Per aquest motiu volem compartir amb vostés algunes recomanacions que els poden resultar d'utilitat.

  1. Aprofitem per a parlar i fer alguna activitat amb els nostres fills i filles, també hem de mantindre'ls informats i parlar sobre el que està passant però evitant la sobre-informació.
  2. Seguir un horari i rutines diàries que ajuden a normalitzar el més possible la situació (no hauríem d’anar tot el dia en pijama, gitar-nos molt tard…). Per a establir aquest horari seràimportant que primer ho parlen els adults de la casa i posteriorment es negocie i s'arribe a acords amb els fills i filles.
  3. Flexibilitat: Aquesta és una situació estressant per a tots i això propicia que sorgisquen més conflictes i siga més difícil la convivència. Serà important mantindre regles i límits clars, però també combinar-ho amb ser flexibles, comprensius i tindre més paciència de l'habitual. Amb adolescents recomanem que s'intente negociar i pactar les regles, en la mesura que siga possible.
  4. Les tasques escolars haurien d'ocupar un temps raonable en l'horari de l'alumnat. És la primera vegada que estem en aquesta situació tots,també el professorat, així que és possible que la quantitat i tipus de treball que s'està manant a l'alumnat siga inadequat. Vostés poden posar-se en contacte amb el professorat per a fer-nos les observacions que consideren oportunes. La seua opinió ens ajudarà a adaptar millor el treball que estem fent.
  5. Els adolescents necessiten un espai i temps al marge dels adults, és important que ho tinguem en compte i permetem aquesta privacitat. Encara que en alumnat fins a 16 anys recomanem supervisar les xarxes socials i els continguts digitals inadequats a la seua edat.

Poden contactar amb el departament d'Orientació a través del correu

galindo_eli@gva.es

Departament d'Orientació

AMPLIACIÓ INFORMACIÓ DIRECCIÓ [dt, 24 mar 2020]

/ Informacions

Informacions
Ampliació d'informació a fi de solucionar alguns dubtes que ens heu estat preguntant aquests dies.
  • El centre romandrà tancat a partir del dimarts 24 de març segons les últimes ordres rebudes des de Conselleria (s'adjunta document).
  • Si hi ha causa d'alguna urgència, que no puga ser solucionada per mail, és necessari posar-se en contacte per telèfon amb l'equip directiu, el telèfon del centre 964405640 estarà operatiu entre les 10.00h i les 12.00h.
  • Les proves PAU s'han ajornat i no tenen data confirmada.
  • La plataforma Aules no està encara operativa però està previst que al llarg d'aquesta setmana, Conselleria torni a habilitar l'accés dels alumnes al portal, de manera esglaonada per nivells educatius. Webex és possible que es puga utilitzara partir del dia 25.

Moltes gràcies a tota la comunitat educativa pel gran esforç que esteu realitzant en esta situació de confinament.

Anirem informant a mesura que arriben instruccions. Cal tenir paciència.

INFORMACIÓ DEL DEPARTEMENT D'ORIENTACIÓ [dl, 23 mar 2020]

/ Informació del departament d'Orientació

Informació del departament d'Orientació

Clic per a desplegarDes del departament d'Orientació, Elisa que sempre té cura de tota la comunitat educativa, ens fa una sèrie de recomanacions.

Fes clic en la imatge per desplegar i així poder vore tot el contingut.

Altres recomanacions,

INFORMEM DE L'INICI DE LES CLASSES EN LÍNIA [dv, 20 mar 2020]

/ Informacions

Informacions

A CONSEQÜÈNCIA DE SUSPENSIÓ DE L'ACTIVITAT ACADÈMICA PRESENCIAL

Els informem que el pròxim dilluns 23 de març es reinicien les activitats acadèmiques (segons el calendari escolar).

Atès que encara ens trobarem en l'Estat d'Alarma decretat pel govern, l'activitat acadèmica es reprendrà en la modalitat a distància mentre segueixi la suspensió.

Estem treballant amb la finalitat de continuar oferint el millor servei al nostre alumnat en aquestes excepcionals circumstàncies que ens trobem. Per a això, estem reforçant l'ús de les plataformes digitals, per a facilitar a l'alumnat la continuïtat formativa.

Per a procediments, dubtes generals, i les famílies que no tinguin accés a ÍTACA, poden sol·licitar-ho, indicant totes les seves dades, a la següent adreça de correu electrònic; 12003390@gva.es.

Tot l'alumnat està donat d'alta en la plataforma AULES si després de seguir les instruccions d'accés, no pot accedir a la mateixa pot contactar, indicant totes les seves dades, a la següent adreça de correu electrònic  cap.tic@iesjoancoromines.org

Aquelles famílies que no disposin d'accés en el seu domicili habitual als recursos TIC han de comunicar-lo a l'adreça de correu electrònic director@iesjoancoromines.org o per qualsevol altre mitjà que considerin oportú.

Segons vagin evolucionant les circumstàncies, anirem informant-los.

PRÀCTIQUES D'FP, FCT [dl, 16 mar 2020]

/ Informacions

Informacions

Clic per ampliarQueda ajornada la realització de la FCT i programes d'FP Dual per a tot l'alumnat de tots els cicles formatius d'FP bàsica, grau mitjà i grau superior de totes les famílies professionals.

 

Durant aquest període, els departaments d'FP programaran activitats formatives dirigides a l'alumnat utilitzant formació a distància.

INFORMACIÓ DE DIRECCIÓ [dl, 16 mar 2020]

/ Informacions

Informacions

PER A L'ALUMNAT I FAMÍLIES

EL PERSONAL DOCENT I NO DOCENT DE L'IES JOAN COROMINES , CONTINUA TREBALLANT PER A GARANTIR QUE L'ALUMNAT CONTINUE, EN LA MESURA DEL POSSIBLE, EL SEU PROCÉS D'APRENENTATGE.

CAL ESTAR ATENTS A WEB FAMÍLIA, MOODLE, WEERAS, AULES , WEB DEL CENTRE I LA RESTA D'EINES DIGITALS QUE DISPOSA EL CENTRE.

PER A QUALSEVOL DUBTE PODEU COMUNICAR-HO PER WEB FAMÍLIA https://familia.edu.gva.es/ (PROFESSORAT, TUTORS/ES I CENTRE) O MITJANÇANT EL CORREU DEL CENTRE: 12003390@gva.es

I PER A MÉS INFORMACIÓ:

NO ESTEM DE VACANCES, PERÒ  ARA EL MÉS IMPORTANT ÉS LA SALUT I CONTINUAR LA TASCA DES DE CASA.

CUIDE-VOS MOLT I ENS VEIEM AVIAT!!!!

#SOM COROMINES#

INFORMACIÓ DE DIRECCIÓ [dv, 13 mar 2020]

/ Informacions

Informacions

Estimades famílies i alumnat,

Tal i com va anunciar el Conseller d’Educació en els mitjans de comunicació, ahir dia 12 de març de 2020, els centres educatius de la Comunitat Valenciana quedaran tancats per temps indefinit, a partir del 16 de març.

Aquí a Benicarló es respectarà el període vacacional del 17 al 22 de març, però a partir del dilluns dia 23/03/2020 el professorat continuarà la seua activitat per tal d’intentar que l’alumnat puga seguir formant-se des de casa.

A este efecte, s’utilitzarà la plataforma de Conselleria, que és web família  

Aquesta plataforma s’utilitza per tal d’establir la comunicació bidireccional entre les famílies i el professorat. A la web família  tindran tota la informació.

Pel que fa a les tasques per a l’alumnat s’utilitzaran el moodle del centre, la plataforma aules

i les eines digitals que es consideren.

Estem a l'espera de les instruccions de la Conselleria d’Educació. Gràcies per la paciència i estem a la seua disposició per a resoldre qualsevol dubte.

La Direcció

ES SUSPENEN LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PEL COVID-19. COMUNICAT DE CONSELLERIA A LA DIRECCIÓ DEL CENTRE [dj, 12 mar 2020]

/ Informacions

Informacions

Benvolguda directora:

Ens dirigim de nou a vosaltres per continuar informant sobre les decisions que es van prenent per part de les autoritats sanitàries en el marc de l’epidèmia del COVID-19.

Us informem que:

Primer. Se suspenen tots els viatges escolars previstos fora de la població on estiguen situats els centres educatius que els hagen programat.

[Llegir més...]

    1234567891011121314151617273747576777   >